top of page

ÉTTEREMÜNK

Hagyományos receptek modern tányérokon

HAZAI ÍZEK

Kényeztesse igényes ízlését éttermünk kivételes konyhaművészetével. Kellemes környezetben és otthonos hangulatban élvezheti a finom házi leveseket, a húsos és húsmentes ételek széles választékát. Az édesszájúakat pompás desszertek várják. A királyi lakomát pedig minőségi boraink, valamint helyi pálinkáink teszik tökéletessé.

HELYI TERMELŐKTŐL

Éttermünk küldetése azonban nem merül ki az Ön, ill. vendégeink jóllakatásában. Séfjeink friss, minőségi alapanyagokat használnak, és nagy gondot fordítunk arra, hogy a finom ételeinkhez szükséges legtöbb alapanyagot közvetlenül a térségünkben élő gazdáktól és farmerektől szerezzük be.

PAZAR HANGULAT

Végül, de nem utolsósorban eláruljuk az utolsó titkos hozzávalónkat. Arra törekszünk, hogy vendégeink gasztronómiai élményét a gyönyörű természettel, a különféle kézzel készített dekorációkkal vagy személyzetünk szakértelmével tegyük teljessé.

A MINŐSÉGI KONYHA 3 ALAPFELTÉTELE ÉS EZEK KÖLCSÖNHATÁSA

Ha egyetlen szóval szeretnénk kifejezni a Platán Panziót lassan két évtizede jellemző hangulatot, talán a harmónia jutna eszünkbe.

 

Harmónia, amelyet a fent bemutatott három gasztronómiai alapelv mentén igyekszünk átadni kedves vendégeinknek nap mint nap.

bottom of page